Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

NATO Parlamentārās Asamblejas dēļ ierobežos satiksmi Rīgā

Saistībā ar NATO Parlamentārās Asamblejas (PA) norisi šonedēļ un nākamnedēļ Rīgā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi, informē Rīgas dome.Jau no 26 maija plkst.00 līdz 2.jūnija plkst.19 tiks slēgta gājēju kustība un transportlīdzekļu satiksme Zundas krastmalā - posmā aiz izstāžu kompleksa Ķīpsalā.

No 28.maija plkst.00 līdz 1.jūnija plkst.19 tiks slēgta visu veidu transportlīdzekļu satiksme Reimersa ielā.Tiks aizliegts apstāties un stāvēt, bet atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu no 28.maija plkst.00 līdz 2.jūnija plkst.12 Ķīpsalas ielā abās ielas pusēs, Zvejnieku ielā, posmā no Kaiju ielas līdz Mazajai Kaiju ielai, abās ielas pusēs, Krišjāņa Barona ielā labajā pusē 50 metru posmā no Elizabetes ielas virzienā uz Merķeļa ielu, Kuģu ielā pie 24.nama.

Līdzīgi ierobežojumi no 28.maija plkst.00 līdz 30.maija plkst.12 būs 11.novembra krastmalā, posmā no Miesnieku ielas līdz Poļu gātei, Kungu ielā, posmā no Grēcinieku ielas līdz Kaļķu ielai, Kaļķu ielā pie Rīgas Tehniskās universitātes,  Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Elizabetes ielā, labajā pusē 50 metru posmā no ēkas Nr. 8a līdz Antonijas ielai virzienā uz centru.

Tāpat arī no 30.maija plkst.20 līdz 31.maija plkst.14 Torņa ielā, posmā no Citadeles ielas līdz Jēkaba ielai, Noliktavas ielā, posmā no Torņa ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, Jēkaba ielā, posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Torņa ielai, stāvlaukumā pie Nacionālā teātra galvenās ieejas.

Ierobežojumi neattieksies uz transportlīdzekļiem ar speciālām atļaujām.

No 28.maija līdz 1.jūnijam nepieciešamības gadījumā policija ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi transportlīdzekļu kolonnu maršrutos trīs minūtes pirms kolonnas kustības uzsākšanas noteiktajā maršrutā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas