Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Norvēģijas kroņprinča vizītes laikā Rīgā ierobežos satiksmi

Saistībā ar Norvēģijas kroņprinča Hokona un kroņprinceses Metes Māritas vizīti Latvijā 22. aprīlī un 23. aprīlī vairākās Rīgas centra ielās tiks ierobežota satiksme, aģentūrai LETA pavēstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

22. aprīlī no plkst.21 līdz 23, 23. aprīlī no plkst.7 līdz 23 un 24. aprīlī no plkst.7 līdz 10.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Teātra ielas abās pusēs, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai.

Tāpat 23. aprīlī no plkst.7 līdz 21.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Pils laukumā, Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Pils laukumam, kā arī Mazajā Pils ielā, posmā no Daugavas gātes līdz Pils laukumam.

Tostarp 23. aprīlī no plkst.7 līdz 13.20 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu, kā arī Brīvības pieminekļa laukumā.

Vēl 23. aprīlī no plkst.9.55 līdz 10.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā, kā arī Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā.

Tāpat 23. aprīlī nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība - no plkst.9.30 līdz 21.30 Pils laukumā, no plkst.11.30 līdz 12.30 Brīvības pieminekļa laukumā, kā arī no plkst.14.30 līdz 16.45 Uzvaras bulvārī, pie ēkas Mūkusalas ielā 3.

Top komentāri

Skonto
S
utainos tureees kratinjios,lai neapdraudeetu sabiedrisko droshibu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas