Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par pārāk lielo telti "Oktoberfest" rīkotājiem Rīgā noformēti divi protokoli

Rīgas pašvaldības policija (RPP) saistībā ar uzņēmuma "Roehlinger B&V" Vecrīgā pie viesnīcas "Hotel de Rome" izvietoto milzu telti sāka administratīvo lietvedību, kuras izmeklēšanas laikā ir noformēti divi pārkāpuma protokoli, pastāstīja RPP sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Viens protokols noformēts saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu par publisko izklaides un svētku pasākumu organizēšanas un norises kārtības pārkāpšanu.

Otrs protokols noformēts par Rīgas domes saistošo noteikumu neievērošanu - lai sāktu darbus, kas saistīti ar ielas seguma uzlaušanu vai transporta būvju elementu aizņemšanu, ir jāsaņem atļauja, ko izsniedz Satiksmes departaments saskaņā ar Transporta būvju komisijas lēmumu un šo noteikumu prasībām.

Par piemērojamo sodu pēc LAPK pantu izskata tiesa, bet par otro pārkāpumu sodu nosaka Rīgas domes Administratīvā komisija.

Jau ziņots, ka minētais uzņēmums no 23.septembra līdz 26.septembrim izvietotajā milzu teltī rīkoja pasākumu par godu Vācijas alus festivāla "Oktoberfest" 200 gadu jubilejas svinībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas