Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Patversmē interesējas par suņiem – mazdārziņu sargiem

Dzīvnieku patversme "Līči" saņēmuši iedzīvotāju zvanus, kas vēlas paņemt suni mazdārziņu apsargāšanai. “Līču” darbinieki to skaidro ar ekonomisko situāciju, jo cilvēkiem ir bailes, ka nozags ražu. Cilvēki prasa lielus un biedējošus suņus, taču mazdārziņu sargāšanai suņi netiek pārdoti, stāsta“Līču” darbinieki.

“Pēc sarunām var nojaust, kādam mērķim dzīvnieks ir nepieciešams. Ja tas ir vajadzīgs tikai kā signalizācija, tad suņus mēs nedodam,” teica Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes vadītāja Astrīda Kārkliņa.  

Patversmes darbiniece Lolita Roze teica, ka cilvēki vēlas agresīvus suņus, nepadomājot par to, kā viņi paši tiks ar tiem galā. Turklāt pēc trīs mēnešiem paņemtais suns vairs nebūs vajadzīgs.

Torņkalna mazdārziņu vecākā Ada Osika pastāstīja, ka viņi savos mazdārziņos turējuši suņus, taču šajā vasarā tie aizbēguši. Tagad dārzu apsardzi uzņēmies viens no dārziņu īpašniekiem, kuram pašam ir suns. Taču mazdārziņu īpašnieki plāno iegādāties jaunus suņus ražas nosargāšanai.

Rīgas rajona policijas pārvaldē pieļāva iespēju, ka ražai ienākoties, to varētu novākt garnadži, taču šogad šādu gadījumu vēl nav bijis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas