Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Pie vēl neatklātā H&M veikala jau izveidojusies pircēju rinda

Pie Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas Hennes and Mauritz (H&M) veikala Rīgā, Galerijā Centrs, kuru plānots atklāt sestdien, jau izveidojusies pircēju rinda, informēja H&M pārstāvis Deniss Ševeļovs. Pirmie pircēji saņems dāvanu kartes.

Portāls Diena.lv novēroja, ka rindā stāv jau padsmit cilvēki. Divas uzrunātās jaunietes atzina, ka vienlīdz vilinoši viņām šķiet gan iespēja saņemt 100 latu dāvanu kartes, gan iespēja visu nakti pavadīt stāvot rindā. Meitenēm līdzi esot guālmmaisi un siltie džemperi, tāpēc viņas ir apņēmības pilnas izturēt rindā visu nakti.

Kā sacīja Ševeļovs, lai saņemtu dāvanu kartes, cilvēkiem būs jāstāv organizētā rindā, ko regulēs H&M nolīgtā apsardze. H&M pārstāvis atzīmēja - pēc tam, kad tiks novietots sarkanais paklājs, rindā jau stāvošie klienti tiks organizēti tādā secībā, kādā viņi izvietojušies patlaban.

"Saistībā ar gatavošanos atklāšanai apsardze pie veikala ir visu laiku. Viņi arī jau ir pamanījuši, kādā secībā jaunieši patlaban stāv," sacīja Ševeļovs. Aptaujājot rindā pēc dāvanu kartēm stāvošos jauniešus, biznesa portāls Nozare.lv noskaidroja, ka divas jaunietes pie veikala piektdienas rītā bijušas nedaudz pēc plkst.9. Viņas bijušas pirmās.

Jaunietes informēja, ka ir pilngadīgas, līdz ar to drīkstēs atrasties uz ielas pēc plkst.23 bez pieaugušo uzraudzības. Turklāt viņām, neskaitot līdzi paņemtās maizītes un tēju, ir arī personu apliecinoši dokumenti.

Pārējie jaunieši, kas stāv rindā, ir vecumā no 13 līdz 17 gadiem. Viņi teica - lai nebūtu problēmu ar policijas pārstāvjiem, pilngadīgie jaunieši apņēmušies viņus pieskatīt. Komentējot savu vecāku viedokli par ilgstošu stāvēšanu rindā, jaunieši teica, ka saņēmuši atbalstu un solījumus vajadzības gadījumā arī palīdzēt.

Kā ziņots, dāvanu karti 100 latu vērtībā būs iespēja iegūt pirmajiem desmit rindā stāvošajiem klientiem, bet nākamajiem 300 rindā stāvošajiem būs iespēja saņemt dāvanu karti 15 latu vērtībā. Pirmo H&M veikalu Rīgā atklās 15.septembrī plkst.11.

Veikals tiks atklāts tirdzniecības centrā Galerija Centrs. Veikala platība būs aptuveni 2000 kvadrātmetru. Šis mazumtirdzniecības veikals aizņems trīs stāvus.

H&M tīkla paplašināšanās turpināsies ar otra veikala atvēršanu 29.septembrī tirdzniecības parkā Alfa. H&M vadītāja Somijas un Latvijas reģionā Pīko sacīja, ka H&M veikala piedāvājumā būs plašs jaunāko un modernāko apģērbu klāsts par pieejamām cenām, neliekot pircējiem izvēlēties starp kvalitāti, dizainu un stilu.

Jau ziņots, ka H&M daudzstāvu veikalu izveidei Rīgas tirdzniecības centros Alfa un Galerija Centrs plānots investēt aptuveni piecus miljonus eiro (3,5 miljonus latu). H&M nodibinājusi Latvijas meitasuzņēmumu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas Lursoft informācija. Uzņēmuma nosaukums būs SIA H&M Hennes&Mauritz. Tā daļas pilnībā pieder Zviedrijas H&M.


(pievienota 2.rindkopa un foto no notikuma vietas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas