Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Policija neapstiprina, ka aplaupīti trolejbusa pasažieri

Avīze Telegraf, atsaucoties uz aculiecinieka stāstīto, raksta, ka pagājušajā nedēļā aplaupīti 15.trolejbusa pasažieri un vadītājs. Trolejbusa pasažieris piezvanījis uz redakciju un pastāstījis, ka dienas vidū sabiedriskajā transportā iekāpuši divi vīrieši ar pistolēm līdzīgiem priekšmetiem. Viņi pieprasīja atdot naudu, mobilos telefonus un zeltlietas. Bandīti atņēmuši vadītājam arī naudu, kas iekasēta par biļetēm un visiem piedraudējuši, lai nevēršas policijā, vēstīts avīzē.

Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāvis Edgars Dudko Dienai nevarēja apstiprināt, ka 15.trolejbusa maršrutā notikusi laupīšana. Policijā neviens cietušais neesot vērsies. Nekāda informācija nav saņemta arī no Rīgas satiksmes (RS). Cietušajiem ir jāvēršas policijā, citādi mēs neko nevaram darīt, viņš atbildēja uz jautājumu, vai sekos kāda policijas rīcība. E.Dudko informē, ka līdz šim sabiedriskajā transportā notikušas zādzības, taču laupīšanas nav bijušas. “Tas ir pirmais gadījums, ja vispār kaut kas tāds ir noticis,” sacīja policijas pārstāvis, aicinot atsaukties cietušos.

Mums šāds gadījums nav reģistrēts, norāda arī RS preses sekretāre Iluta Bērziņa. Par šādu gadījumu neesot ziņojis ne trolejbusa vadītājs, ne pasažieri. RS noskaidrojusi, ka visi vadītāji, beidzot darbu, ir nodevuši iekasēto naudu par biļetēm.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas