Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Prognozē, ka rudens mēnešos siltuma tarifs rīdziniekiem nemainīsies

No šā gada 1.septembra norēķiniem par piegādāto siltumenerģiju, tāpat kā pēdējos divus mēnešus, tiks piemērots tarifs 31,29 Ls/MWh (bez PVN), informē uzņēmums Rīgas siltums un piebilst, ka tas ir zemākais tarifs pēdējā pusotra gada laikā. Šāds tarifs noteikts, pamatojoties uz a/s Latvijas gāze (LG) dabasgāzes tirdzniecības gala tarifiem septembrī.

Rīgas siltums paredz, ka arī oktobrī un novembrī par patērēto siltumenerģiju tiks piemērots tarifs 31,29 Ls/MWh. Sagaidāmie tarifi par siltumenerģiju norādīti, balstoties uz LG publicētajām prognozēm, ka oktobrī un novembrī dabasgāzes tirdzniecības cena būs 130 Ls/tūkst.nm3, piebilst Rīgas siltumapgādes kompānija.

Kā aprēķinājis uzņēmums, siltumenerģijas tarifs septembrī ir par 31,3% zemāks salīdzinājumā ar 2008.gada oktobrī piemēroto siltumenerģijas tarifu un par 27% zemāks nekā vidējais svērtais siltumenerģijas tarifs pagājušajā apkures sezonā, tādējādi iedzīvotājiem par siltumu būs jāmaksā vismaz par ceturto daļu mazāk nekā pērn.

Uzņēmums ik mēnesi savā interneta mājas lapā www.rs.lv lietotājus informē par faktiski piemērojamiem siltumenerģijas tarifiem. Rīgas siltuma tarifi var gan samazināties, gan palielināties, mainoties dabasgāzes tirdzniecības cenai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas