Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgā būs zīmes, kas brīdinās par applūdušām ielām

Rīgā vairākās vietās tiks izvietotas zīmes, kas brīdinās par plūdiem, kas veidojas spēcīgu lietusgāžu laikā galvaspilsētas ielās.

Rīgas dome noteikusi, ka vislielākā braucamās daļas applūšana notiek – Krasta ielā no Jēzusbaznīcas ielas līdz Toma ielai, Vienības gatvē no K. Ulmaņa gatves līdz Jelgavas ielai un K. Ulmaņa gatvē no Valdeķu ielas līdz Mūkusalas ielai. Minētajās vietās tiks izvietotas dzeltenas brīdinājuma zīmes ar uzrakstiem: ”Uzmanību! Stipra lietus laikā brauktuve applūdināta!” Līdzīgas zīmes ar brīdinājumiem par iespējamu biezu miglu izvietotas, piemēram, uz Jūrmalas šosejas.

Iespējams, ka šādas zīmes varētu tikt uzstādītas arī citās vietās. Rīkojumā noteikts, ka lietusgāžu gadījumā situācijas nopietnību izvērtēs un lēmumu par satiksmes izmaiņām pieņems Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Operatīvās vadības nodaļa sadarbībā ar Satiksmes departamenta satiksmes vadības centru, konsultējoties ar pilsētas izpilddirektoru un departamenta vadību.

Šāds plāns tapis pēc septembra lietusgāzēm, kad atbildīgo institūciju sliktās koordinācijas dēļ vairākās pilsētas vietās satiksme praktiski tika paralizēta. Tomēr pilsētas domnieki uzsver, ka plāns uzskatāms kā pagaidu rīcība laika posmā, kamēr minētajās vietās tiek rekonstruēta vai savesta kārtībā lietus ūdeņu kanalizācijas sistēma.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas