Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgā Daugavā atrod slīkoni

Rīgā pirmdien Daugavā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji atraduši slīkoni, aģentūra BNS uzzināja VUGD.

Noslīkušais atrasts pretim Mūkusalas ielai.

Pirms tam pēdējais noslīkušais no ūdens izvilkts sestdien arī Rīgā Daugavā iepretim spīķeru nakts tirgum.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Guntis Skride, kura pārstāvētās iestādes sastāvā ir glābšanas stacijas Rīgas peldvietās, aģentūrai BNS pastāstīja, ka lielākajā pašvaldības policijas apkalpojamajā pludmalē Vecāķos pirmdiena pagājusi samērā mierīgi, vien pāris cilvēku vērsušies pie policijas pēc medicīniskas palīdzības.

Jūrmalas glābējiem nekādi būtiski notikumi, kas saistītos ar pārgalvīgu peldētāju glābšanu, nav reģistrēti. Cilvēku pludmalē esot daudz, taču pagaidām viss ir mierīgi, vien pāris saulē pārkarsušu atpūtnieku meklējuši medicīnisko palīdzību, aģentūrai BNS pastāstīja Jūrmalas ātrās palīdzības valdes priekšsēdētājs Uldis Ciekurs.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS teica, ka peldētājiem jābūt uzmanīgiem ne tikai peldoties, bet arī zagļu dēļ, jo policijā pirmdien vērsies kāds atpūtnieks no Vecāķiem, kam peldes laikā nozagtas krastā atstātās mantas - soma, bumba, mobilais tālrunis un dokumenti.

Kopumā šogad no ūdenskrātuvēm izvilktas 45 cilvēku mirstīgās atliekas, tostarp septiņi bērni. Patiesībā noslīkušo skaits ir lielāks, jo iepriekš minētais skaitlis ir tas, ko reģistrējis VUGD, taču noslīkušos no ūdens izvelk arī policija, pašvaldību glābšanas dienesti un aculiecinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas