Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgā noticis konflikts starp autovadītāju un fotoradara uzraugu; incidentā izmantots arī ierocis

Otrdien ap plkst.9 Rīgā, Zolitūdes ielā, noticis incidents starp kādu autovadītāju un fotoradarus izvietojošā uzņēmuma Vitronic Baltica darbinieku. Radara uzraugs konflikta dēļ izsaucis apsardzes kompāniju, kas šoferim draudējusi ar ieroci, tāpēc tagad konflikta apstākļus skaidro policija.

Šodien aģentūrai LETA kāds autovadītājs pastāstīja, ka viņš Zolitūdes ielā vēlējies nofotografēt fotoradaru. Šīs ierīces apkalpojošais darbinieks pret to iebildis, sabojājot fotografētāja automašīnas spogulīti. Kad šoferis bija nolēmis doties prom, viņa automašīnai ceļu nobloķējusi fotoradaru apkalpojošās firmas apsardzes automašīna, un apsargi draudējuši ar ieroci. Viņi neļāvuši autovadītājam doties uz darbu, likuši sēdēt automašīnā un gaidīt policiju.

Par notikušo autovadītājs aģentūrai LETA ziņoja brīdī, kad tika gaidīta policija. Viņš pauda sašutumu par šādu apsargu rīcību, jo uzskata, ka nekādu pārkāpumu nebija izdarījis - vien vēlējies nofotografēt fotoradaru.

Turpretim Vitronic Baltica sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Līcītis aģentūrai LETA apgalvoja, ka minētais autovadītājs ar savu spēkratu mēģinājis uzbraukt fotoradaram. Tad uzņēmuma darbinieks mēģinājis iejaukties, taču šoferis izvilcis ieroci un draudējis, tādēļ arī izsaukta policija.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA apliecināja, ka policijā ir reģistrēts konflikts starp Vitronic Baltica un autovadītāju, taču patlaban policija vēl tikai skaidro notikušā apstākļus.

Policijas pārstāvis apstiprināja, ka pie automašīnas vadītāja atrasts šaujamierocim līdzīgs priekšmets. Patlaban vēl nav izlemts, vai par notikušo tiks sākts kriminālprocess.

(papildināts viss teksts ar jaunāko informāciju)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas