Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgā strādā 39 tehnikas vienības; nedaudz kavējas sabiedriskais transports

Otrdien, plkst.3.00 darbu Rīgā sāka 39 tehnikas vienības, kas norošina ielu, tiltu un satiksmes pārvadu tīrīšanu un kaisīšanu ar pretslīdes materiāliem, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Satiksme pilsētas  ielās ir apmierinoša, bez ievērojamiem ierobežojumiem, taču autovadītājiem jārēķinās, ka ceļā nāksies pavadīt ilgāku laiku nekā ierasts.

Kā informē Rīgas Satiksme, pasažieriem, kuri izmanto autobusu, jārēķinās, ka sabiedriskais transports kursē ar nelieliem kavējumiem līdz 10 minūtēm. Savukārt tramvaju un trolejbusu kustība nav traucēta un tie kursē pēc grafika.

Pretslīdes materiāli samazina brauktuvju slīdamību, taču sniega un sala laikā jārēķinās ar apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem un garāku bremzēšanas ceļu. Līdz ar to, vadītāji aicināti ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Satiksmes departaments atgādina, ka no pirmdienas, 23.janvāra, 15 ielās ir uzstādītas pagaidu ceļa zīmes Apstāties aizliegts, lai varētu veikt sniega izvešanu un brauktuvju tīrīšanu.

Pagaidu ierobežojumi patlaban spēkā ir sekojošos ielu posmos: Ganību dambī no Lugažu līdz Pētersalas ielai, Pētersalas ielā, Ādmiņu ielas visā garumā, Bruņinieku ielā no Valmieras līdz Avotu ielai, Jēkabpils ielā no Krāslavas līdz Firsa Sadovņikova ielai, Stabu ielā no Avotu  līdz Valmieras ielai, Valmieras ielā no Augusta Deglava līdz Lienes ielai, Lokomatīves ielā no Rušonu līdz Pārmiju ielai, Robežu ielā no Vienības gatves līdz Indriķa ielai, Mazā Nometņu ielā no Nometņu līdz Kolkasraga ielai, Slokas ielā labajā pusē no Kalnciema līdz Nometņu ielai, Baložu ielā no Kalnciema līdz Kristapa ielai, Dzirciema ielā labajā pusē no Jūrmalas gatves līdz Sēlpils ielai, Kristapa ielā kreisajā pusē no Baložu līdz Melnsila ielai, Miera ielā no Brīvības līdz Tallinas ielai.

Pagaidu ceļa zīmes  pēc sniega tīrīšanas darbu pabeigšanas tiks aizsegtas, lai transportlīdzekļu vadītāji varētu atkal novietot savus transporta līdzekļus.

Autovadītāji aicināti īpaši pievērst uzmanību ceļa zīmēm un neatstāt transportlīdzekļus neatļautās vietās, jo katra atstātā automašīna sniega savākšanas vietās apgrūtina sniega izvešanu un ielas tīrīšanu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas