Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas bērnus vecāki var sākt pieteikt vasaras nometnēm

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina vecākus pieteikt savus bērnus vasaras nometnēm. Jau šobrīd ir iespējams pieteikt bērna dalību kādā no piedāvātajām vasaras nometnēm, sazinoties ar nometņu vadītājiem pa kontakttālruņiem, kas norādīti interneta vietnē www.e-skola.lv sadaļā Jaunatnes lietas, Nometnes. Vasaras nometnes tiek organizētas ar mērķi, bērniem un jauniešiem interesanti un lietderīgi pavadītu brīvo laiku vasarā, dot iespēju iegūt jaunas prasmes, zināšanas un draugus.

Nometnes tiek rīkotas dažādām vecuma grupām. Šogad tiek organizētas tematiski daudzveidīgas dienas un diennakts nometnes, kas ļauj vecākiem izvēlēties savam bērnam piemērotāko nometnes norises vietu, laiku un ilgumu. Nometņu izmaksas ir atkarīgas no to atrašanās vietas, programmas, tajās plānotajām aktivitātēm, kā arī ēdināšanas un piedāvātajiem sadzīves apstākļiem.

Pirms vecāki piesaka savu bērnu kādā konkrētā nometnē, viņiem ir tiesības zināt, vai nometnes vadītājam ir obligāti nepieciešamā apliecība, ka viņš ir apguvis Izglītības un zinātnes ministrijas akreditētu bērnu un jauniešu nometņu vadītāju kursu programmu un saņēmis attiecīgu apliecību. Tāpat arī vecāki drīkst interesēties par nometnes vadītāja pieredzi darbā ar bērniem, jauniešiem un var iepazīties arī ar nometnes programmu, tās plānojumu pa dienām.

Par to, vai nometnē ir oficiāli atzīta un tai ir visas nepieciešamās darbības atļaujas var pārliecināties interneta vietnē www.nometnes.gov.lv


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas