Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Rīgas centrāltirgus" brīdina nomniekus par sankcijām negodīgiem tirgotājiem

RPAS Rīgas centrāltirgus izplatījis paziņojumu tirdzniecības vietu nomniekiem, kurā brīdina, ka negodīgi tirgotāji saņems maksimālus sodus par krāpšanos ar svariem, bet sistemātisku pārkāpumu gadījumā tirgus administrācija anulēs piešķirtās tiesības izmantot tirdzniecības vietu, informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Daiņa Liepiņa padomnieks mārketinga un komunikācijas jautājumos Sandris Točs.

Tirgus administrācija katru dienu saņemot pircēju sūdzības, ka notiek krāpšanās ar svariem, tāpat šāda informācija bieži izskan plašsaziņas līdzekļos. Kā uzskata tirgus vadība, tas grauj Rīgas Centrāltirgus pievilcību pircēju acīs, daudzi cilvēki šī iemesla dēļ nevēlas apmeklēt to, un tas kopumā negatīvi ietekmē tirdzniecību tirgū.

Centrāltirgus noteikumu pārkāpējiem turpmāk tiks piemērots maksimālais līgumsods – 100 lati par katru gadījumu. Ja šādi gadījumi sistemātiski atkārtosies, Rīgas centrāltirgus administrācija rīkosies saskaņā ar tirgus noteikumiem, kas paredz: tirgus administrācija anulē piešķirtās tiesības izmantot tirdzniecības vietu, ja tirdzniecībā tiek lietoti normatīvām prasībām neatbilstoši svari vai atsvari.

"Mēs nešķūrēsim nevienu prom ar buldozeru, bet visiem ir jāsaprot, ka vecie negāciju laiki tirgū ir beigušies. Tirgū ir laipni aicināti godīgie tirgotāji, Latvijas zemnieki, bet pirmajā vietā šeit būs pircēja intereses," komentē D.Liepiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas