Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas dome ielu remontiem tērēs 4 miljonus

Rīgas dome iecerējusi šogad ielu remontiem un bedrīšu lāpīšanai tērēt 4,07 miljonus latu. Kopumā iecerēts sakārtot 24 objektus (pilsētas priekšpilsētās, informē pašvaldības.

Kurzemes rajonā šogad tiks atjaunots Anniņmuižas bulvāris (pa posmiem), Jūrmalas gatve no Kurzemes prospekta līdz satiksmes pārvadam, Kurzemes prospekts no Zentenes ielas līdz Dammes ielai un Slokas iela no Dzirciema ielas līdz Observatorijas ielai.

Latgales priekšpilsētā: Ķengaraga iela no Dienvidu tilta līdz Kaņieru ielai, Lubānas iela no Rēznas ielas līdz Lomonosova ielai, Strūgu iela, Meirānu iela, Ogres iela no Krasta ielas līdz Maskavas ielai, Pērnavas iela no Vagonu ielas līdz Matīsa ielai un Narvas iela.

Vidzemes priekšpilsētā:  Brīvības iela no Šmerļa ielas līdz Ropažu ielai, Malienas iela no Hipokrāta ielas līdz Juglas ielai, Žagatu iela un Induļa iela, Šmerļa iela no Malienas ielas līdz Druvienas ielai, kā arī Līduma iela.

Ziemeļu rajonā: Eksporta iela no Katrīnas dambja līdz pagriezienam uz ostu, Katrīnas iela, Rankas iela no Ganību dambja līdz ēkai Nr.4, Hāpsalas iela un Ziemeļu  iela.

Centra rajonā paredzēts atjaunot Raiņa bulvāri no Brīvības bulvāra līdz Marijas ielai.

Zemgales priekšpilsētā tiks atjaunota Lielirbes iela no satiksmes pārvada līdz K.Ulmaņa gatvei, Mārupes iela no Nometņu ielas līdz Liepājas ielai un Liepājas iela no Mārupes ielas līdz Pilsoņu ielai.

Konkrētam objektam nepieciešamā summa tiks precizēta iepirkumu procedūras rezultātā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas