Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas domē no algas atteicies arī Viņķelis no PS

Ģirta Valda Kristovska piemēram sekojis arī viņa partijas biedrs no Pilsoniskās savienības Juris Viņķelis, arī viņš atteicies saņemt darba samaksu kā Rīgas pašvaldības deputāts, šodien raksta Telegraf, atsaucoties uz partijas preses sekretāres Sallijas Benfeldes teikto.

Ģ.V.Kristovskis savu soli pamatoja ar nevēlēšanos saņemt samaksu no "šādas Rīgas domes vadības", noskaidroja LETA. PS frakcijas vadītājs skaidroja, ka pārtiekot no bezdarbnieka pabalsta, ko maksājot Eiropas Parlaments (EP). "Es nepārtieku no Latvijas iedzīvotāju maksātajiem nodokļiem," viņš norādījis.

Kā skaidroja Kristovskis, EP viņam pēc deputāta amata atstāšanas pagājušajā gadā piešķīris bezdarbnieka pabalstu uz pusgadu. "Pabalsts tiek piešķirts uz pusgadu, un statuss ir jāatjauno. Ja man šo statusu neatjaunos, prasīšu algu no Rīgas domes."

Telegraf aptaujājis PS partnerus opozīcijā esošo Jauno laiku. “Mēs uzskatām, ka 400 latu lielais atalgojums ir adekvāts par deputāta darbu,” laikrakstam teica JL pārstāvis Edgars Jaunups un noliedza, ka JL deputāti atteiksies no algas. Pēc viņa teiktā daudziem nav ietaupījumu no kā dzīvot, kā Kristovskim.

Tikmēr LPP/LC deputāts Vjačeslavs Stepaņenko aicinājis domniekus atteikties no atalgojumu par “vēsturisko” Rīgas domes sēdi, kurā tika skatīts jautājums par Nila Ušakova (SC) atcelšanu no mēra amata. Pa tukšo iztērējām četras stundas darba laika, uzskata V.Stepaņenko. Viņa aicinājumam esot atsaukušies arī Saskaņas centra Rīgas domes deputāti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas