Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas dome sadala 1000 latu labākajiem Ziemassvētku noformējuma veidotājiem

Rīgas domē piektdien apbalvoti skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējuma konkursa "Ziemassvētki 2009" uzvarētāji. Vērtēšanas komisija lēmusi balvu fondu 1000 latu apmērā sadalīt piecās vienādās daļās.

Ar Rīgas domes Atzinības rakstu un naudas balvu 200 latu apmērā par skatlogu māksliniecisko kvalitāti un oriģinalitāti tika apbalvots SIA Ervins&Filles vīnu veikals Berga bazārā.

Tādu pat balvu saņēma Bolderājas mūzikas un mākslas skola Stūrmaņu ielā 31 - šogad skolas fasādi rotāja liels, balts Eņģelis, kuru mākslas skolotājas Helgas Jaksones vadībā bija veidojuši bērni. Viņi bija izrotājuši arī ēkas logus ar pašdarinātām lampiņām.

Atzinības rakstu un naudas balvu 200 latu apmērā par priekšlaukuma noformējumu saņēma SIA Ēlande krodziņš Ēlande Brīvības gatvē 249. Ziemassvētku noformējumu bija veidojuši paši krodziņa darbinieki.

Tāpat apbalvots SIA Lido par ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējumu Atpūtas centrā Krasta ielā 76 un Lido ēdināšanas uzņēmumā Krievu sēta Ķengaraga ielā 3. Lido objektos arī šogad bija daudzveidīgs un krāšņs Ziemassvētku noformējums, veicinot objekta atpazīstamību rīdziniekos un Rīgas viesos, uzskata komisija.

Tika pasniegta arī pārsteiguma balva - Rīgas domes Atzinības raksts un 200 latu naudas balva Rīgas pašvaldības aģentūrai Rīgas gaisma par ieguldījumu Ziemassvētku noskaņas radīšanā, jo "pilsēta aizvadītajos svētkos bija ieguvusi daudz jaunu un skaistu rotājumu".

Papildus galvenajām balvām savus laureātus bija izvirzījušas arī izpilddirekcijas. Ar Atzinības rakstu un Ziemeļu izpilddirekcijas balvu tika apbalvots SIA Florestāns veikals Kalpaka bulvārī 12, līdzīgi tika sveikts arī SIA Mārtiņklīvi  veikaliņš Imantas 15.līnijā, SIA SB Maskavas ielā 444b.

Rīgas meži bija pieņēmis lēmumu pasniegt naudas balvu Rīgas Zooloģiskajam dārzam par akciju Ziemas nakts.

Konkurss notika divās kārtās. Vispirms pieteiktos skatlogus, ēku fasādes un priekšlaukumus vērtēja izpilddirekciju apakškomisijas, pēc tam - vērtēšanas komisija, kas nolēmusi ar Rīgas domes Atzinības rakstiem apbalvot visus konkursa dalībniekus. Savukārt SIA Rīgas meži visiem konkursa dalībnieki dāvājusi kalendāru ar Latvijas mežos dzīvojošo dzīvnieku fotogrāfijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas