Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas domes deputāts Lujāns pievienojas LPP/LC

Rīgas domes deputāts Modris Lujāns, kurš ievēlēts no nu jau likvidētās apvienības Dzimtene/LSP saraksta, bet vairāk nekā gadu sadarbojies ar Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju (LSDSP), pievienojies LPP/LC frakcijai, informē pašvaldības pārstāvis Viktors Daugmalis. Līdz ar to LPP/_LC _tagad ir līdzvērtīgs deputātu skaits ar Tautas partijas (TP) un Jaunais laiks (JL) frakcijām.

"Mēs pazīstam Modri Lujānu kā godīgu, strādīgu un kompetentu politiķi. Tāpēc ar lielu gandarījumu uzņēmām viņa vēlmi iestāties mūsu partija un, attiecīgi, iekļauties frakcijas darbā," atzīmēja frakcijas priekšsēdis Andris Ameriks.

Pats M.Lujāns iestāšanos LPP/LC pamatojis ar to, ka tur redzot dinamiskus cilvēkus, un šīs partijas sastāvā viņš varētu daudzas lietas pilsētnieku labā izdarīt vairāk un kvalitatīvāk. "Tas ir atkarīgs no partijas, kā un cik lielā mērā tevī ieklausās," sacīja Lujāns, piebilstot, ka priekšā stāvot nozīmīgu vides projektu realizācija.

Sadarbība ar LSDSP viņam neesot izdevusies atšķirīgu ideoloģisko uzskatu dēļ. "Šobrīd, kad valstī ir krīzes situācija, jādod lielāks atbalsts uzņēmējiem, lai aktivizētu ekonomiku," pauž deputāts. Nekādi amati par pievienošanos LPP/LC domniekam neesot piedāvāti.     

Līdz ar M.Lujāna iestāšanos, LPP/LC frakcijā ir deviņi deputāti, tik pat cik TP un JL, kas līdz šim bija divas lielākās domē.

Savas ilgās politiskās karjeras laikā M.Lujāns nomainījis vairākas partijas. 1995.gadā viņš tika ievēlēts Saeimā no Latvijas Sociālistiskās partijas (LSP) saraksta. Pēc diviem gadiem iestājies Tautas Saskaņas partijā. 8.Saeimas vēlēšanās 2002.gadā kandidējis no apvienības Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā saraksta. Pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām kļuva par Konservatīvās partijas (KP) biedru. Šajā domes sasaukumā tika ievēlēts no apvienības Dzimtene/LSP saraksta, kurā ietilpa arī KP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas