Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas domes komiteja atbalsta domnieku algu samazināšanu

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejas deputāti šodien atbalstīja lēmumprojektus par nepieciešamajiem grozījumiem, lai  samazinātu domes vadības un deputātu algas par 15%. Šie lēmumi sagatavoti atbilstoši Rīgas domes priekšsēdētāja uzdevumam, ņemot vērā ekonomisko situāciju un nepieciešamību ierobežot pašvaldības 2009.gada budžeta izdevumus, ziņo dome. Galīgais lēmums šajos jautājumos tiks pieņemts Rīgas domes sēdē.

Projektā paredzēts, ka par 15 % tiek samazināta darba algas likme Rīgas domes priekšsēdētājam, viņa vietniekiem un domes komiteju priekšsēdētājiem.  Savukārt  atlīdzībā par domes deputāta pienākumu izpildi vienas stundas algas likme tiek samazināta no līdzšinējiem 16 latiem līdz 13,60 latiem,  nosakot, ka apmaksātas tiek ne vairāk kā 40 darba stundas mēnesī.

Jau agrāk ziņots, ka Rīgas domes priekšsēdētājs  Jānis Birks (TB/LNNK) šodien parakstījis vadības uzdevumu, ar kuru uzdod samazināt atalgojumu par 15% Rīgas domes vadībai un domes deputātiem no 2009. gada 1. janvāra.





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas