Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Sabiedrisko transportu bez maksas nodrošinās arī profesionālo skolu audzēkņiem un 3. grupas invalīdiem

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs uzdevis domes darbiniekiem sagatavot nepieciešamos aprēķinus un lēmumu projektus, lai nodrošinātu iespēju Rīgā bez maksas sabiedrisko transportu izmantot 3. grupas invalīdiem un profesionālo skolu, ieskaitot mūzikas skolu audzēkņus, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Sagatavot dokumentus N.Ušakovs uzdevis Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājam Vadimam Baraņņikam, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājai Olgai Veidiņai, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājai Eiženijai Aldermanei.

"Jau kopš 2010. gada 3. grupas redzes un dzirdes invalīdiem Rīgas dome nodrošina iespēju sabiedrisko transportu Rīgā izmantot bez maksas. Tagad redzam iespējas izpildīt savas saistības arī pret pārējiem 3. grupas invalīdiem. Tāpat brīvbiļetes būs arī arodskolu audzēkņiem, kā mēs solījām pagājušajā gadā, ieviešot tās Rīgas vispārizglītojošo skolu skolēniem. Varu prognozēt, ka 3. grupas invalīdiem šāda iespēja būs jau pavasarī, savukārt profesionālo skolu audzēkņiem bezmaksas sabiedriskais transports tiks nodrošināts vai nu no pavasara, vai arī uzsākot jauno mācību gadu septembrī," norādīja Rīgas domes priekšsēdētājs N.Ušakovs.

Patlaban bezmaksas sabiedrisko transportu pašvaldība bez maksas nodrošina nestrādājošiem pensionāriem, vispārizglītojošo skolu skolēniem, 3. grupas redzes un dzirdes invalīdiem, kā arī Černobiļas AES avārijas seku likvidētājiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas