Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sarežģīsies izbraukšana no Rīgas pa Brīvības ielu

No 4.novembra līdz 14.novembrim iepretim tirdzniecības centram _Alfa - _uz Brīvības ielas __posmā no Stāmerienas ielas līdz Ropažu ielai - noteikti satiksmes ierobežojumi. Satiksme tiks organizēta trijās joslās - divās joslās centra virzienā, vienā joslā virzienā no centra, _Dienu _informēja SIA "Rīgas ūdens" sabiedrisko attiecību speciālists Arturs Mucenieks. Iebrauktuve uz tirdzniecības centru _Alfa _netiks slēgta.

Satiksmes ierobežojumi ir noteikti, turpinoties maģistrālā ūdensvada rekonstrukcijas darbiem uz Brīvības ielas, kurus veic būvfirma SIA "Abagars". Kā apgalvo SIA "Abagars" būvdarbu vadītājs Jānis Veckaktiņš, no būvnieku puses tiks pieliktas maksimālas pūles, lai uz valsts svētku laiku būvdarbi šajā Brīvības ielas posmā tiktu pabeigti un iela pilnībā atbrīvota no satiksmes ierobežojumiem.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Mucenieks, šajā ielas posmā atšķirībā no citām reizēm nav iespējams izveidot maināmās joslas, kad lielākās satiksmes plūsmas laikā vajadzīgajā virzienā tiek atvērtas papildus joslas.

Rekonstrukcijas un būvniecības darbi tiek veikti projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Rīga, 3. kārta" ietvaros. Projekta finansēšanu 85% apmērā veic Eiropas Savienības Kohēzijas fonds, savukārt atlikušos 15% līdzfinansē Rīgas dome un uzņēmums SIA "Rīgas ūdens".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas