Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sieviete savā dzīvoklī sastop divus zagļus un uzsāk cīņu

Kāda sieviete, naktī atgriežoties mājās, savā dzīvoklī sastapa divus zagļus. Viens no viņiem paguva aizbēgt, bet ar otru sieviete uzsāka cīņu un kopā ar kaimiņu viņu aizturēja.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, 13.februārī ap plkst.1.30 kāda sieviete atgriezusies savās mājās Jūrmalas gatvē, bet nav varējusi atslēgt dzīvokļa durvis. Viņa nodomājusi, ka sabojājusies slēdzene, tādēļ gājusi pie kaimiņa lūgt palīdzību. Kad abi atgriezušies pie it kā bojātās slēdzenes, sieviete tomēr atslēgusi durvis, bet kaimiņš devies uz savu dzīvokli.

Sieviete iegājusi mājās un sākusi kliegt, jo ieraudzījusi pa savu dzīvokli rosāmies divus vīriešus. Viens no lielā trokšņa izbijies un uzreiz aizbēdzis, bet ar otru zagli sieviete sākusi cīnīties, kliedzot pēc palīdzības un lūdzot izsaukt policiju. Kaimiņš, kurš bija gatavs palīdzēt atslēgt durvis, izdzirdēja palīgā saucienus un devās pie sievietes. Abiem izdevās zagli aizturēt.

Drīz vien ieradās arī patruļpolicijas "Alfa" darbinieki, kuri 1976.gadā dzimušo zagli aizturēja un nogādāja policijā. Šis vīrietis jau iepriekš vairākkārt sodīts par laupīšanām un zādzībām. Sestdien tiesa viņam kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Zagļi bija nozaguši zelta rotaslietas, kā arī portatīvo datoru, kas tika atrasts netālu no mājas. Aizbēgušais zaglis to bija nolēmis pamest.

Policijā sākts kriminālprocess, un tiek meklēts otrs zādzības līdzdalībnieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas