Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Slikto laikapstākļu dēļ Rīgā daudzviet veidojas milzīgi sastrēgumi; autobusi kavē līdz 70 minūtēm

Slikto laikapstākļu dēļ galvaspilsētā trešdienas pēcpusdienā daudzviet veidojas milzīgi auto sastrēgumi un kavējas arī sabiedriskais transports.

Rīgas domes (RD) Satiksmes vadības centrā aģentūra BNS noskaidroja, ka vislielākie sastrēgumi izveidojušies pie Vanšu tilta centra virzienā, kā arī Brīvības gatvē virzienā uz Juglu. Turp arī nule nosūtītas ceļa kaisīšanas automašīnas.

Iedzīvotāji ziņo, ka satiksmes apstākļi sniega dēļ ir ļoti apgrūtināti gandrīz visās pilsētas centra ielās, taču ļoti operatīvi situāciju uz ceļiem nevar uzlabot ierobežoto tehnisko resursu dēļ.

Savukārt uz Vanšu tilta, Akmens tilta, kā arī Juglas tilta sastrēgumu tikpat kā neesot, informēja Satiksmes vadības centrs.

Galvaspilsētā kavējas arī sabiedriskais transports, un lielākie kavējumi ir autobusu satiksmē - līdz 70 minūtēm, apstiprināja uzņēmuma "Rīgas satiksme" (RS) Informācijas centra vadītāja Liene Rumpane.

Viņa pavēstīja, ka trolejbusi kavējas līdz 30 minūtēm, bet tramvaji - līdz desmit minūtēm.

Rumpane pastāstīja, ka sabiedriskais transports Rīgā kavējas gan laika apstākļu dēļ, jo visu dienu galvaspilsētā snieg, gan arī tāpēc, ka pirms svētkiem ir palielinājusies satiksmes intensitāte. "Situācija ir tieši tāda pati kā pirms nedēļas, pirms Ziemassvētkiem," viņa teica.

RS pārstāve arī atzina, ka, turpinot snigt un palielinoties transportlīdzekļu skaitam, kas piedalās satiksmē, sabiedriskais transports turpinās kavēties.

Trešdien daudzviet Latvijā, arī Rīgā, snieg.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas