Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tirdzniecības centra "Alfa" stāvvietā divi vīrieši ievelk mašīnā sievieti un aplaupa viņu

Novembra beigās tirdzniecības centra Alfa automašīnu stāvvietā divi vīrieši piedraudot ievilkuši kādu sievieti viņas pašas automašīnā un aplaupījuši viņu. Dažas dienas vēlāk vīriešus izdevās aizturēt, Diena.lv teica Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Edgars Dudko. Viņš neatminējās par līdzīgiem gadījumiem, kas būtu notikuši pēdējā laikā.

Sievietei atņemts maks, telefons un noņemti pat auskari, vēsta BNS. Pēc E.Dudko informācijas, miesas bojājumi viņai nav nodarīti.

1982. un 1984.gadā dzimušie vīrieši netika aizturēti tajā pašā dienā, bet gan dažas dienas vēlāk, kad viņi atgriezušies Alfā. Uzbrucējus atpazinuši apsargi pēc videonovērošanas kameru materiāliem. Vienam uzbrucējam gan izdevās aizbēgt, taču vēlāk viņš tomēr nonāca policijas rokās.

E.Dudko teica, ka vīrieši agrāk sodīti par zādzībām no dzīvokļiem un privātmājām. Uzbrukumu veikala stāvvietā viņi izvēlējušies, jo gribējuši izmēģināt ko jaunu, ko vieglāku un ātrāku.

Policijas pārstāvis atzina, ka principā šādu uzbrukumu var vērtēt kā pārdrošu, tai pašā laikā, viņaprāt, lielveikalu autostāvvietās ir diezgan viegli pienākt pie cilvēka no aizmugures un ievilkt viņu automašīnā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas