Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ugunsgrēkā nopostītais nams atrodas līdzās izdemolētām un degušām ēkām

Aģentūra BNS novēroja, ka Jēkabpils ielā 11 esošā trīsstāvu mūra ēka ar koka mansardu ir gandrīz pilnībā izpostīta.
Svētdienas naktī traģiskajā ugungsrēkā izpostītais nams atrodas Maskavas forštatē līdzās veselai virknei izdemolētu un iepriekš degušu ēku.

Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki darbu notikuma vietā ir beiguši, šobrīd pie ēkas uzturas Pašvaldības policijas darbinieki. Šobrīd tiek aiznagloti ēkas logi, lai pasargātu ēku no vandālisma.

Uz Jēkabpils ielas satiksme šobrīd ir slēgta.

Jau ziņots, ka Rīgā, Latgales priekšpilsētā, svētdienas naktī ugunsgrēkā gājuši bojā septiņi cilvēki, bet vēl trīs cietuši. No degošās trīsstāvu ēkas Jēkabpils ielā ugunsdzēsēji izglābuši vēl astoņus cilvēkus, no kuriem viens ir pirms dažām dienām dzimis zīdainītis.

Liesmas izcēlušās pusstundu pirms pusnakts, sākušas izplatīties koka kāpņu telpā un ļoti strauji pārņēmušas trīsstāvu ķieģeļu ēkai piebūvēto koka mansardu. Visi bojāgājušie mitinājušies tieši mansarda stāvā. ugunsdzēsēji sākotnēji atraduši piecus bojāgājušos - četrus vīriešus un sievieti, bet vēl vienu smagi ciwtušu sievieti nodevuši mediķu aprūpē, taču viņa tomēr nav izdzīvojusi. Svētdienas rītā ēkas krāsmatās atrasts vēl viens bojāgājušais.

Liesmās un dūmos cietuši vēl trīs cilvēki, bet astoņi izglābti. No trešā stāva dzīvokļa pa logu izglābta māte ar četriem bērniem - vecākajam ir 14 gadi, bet jaunākais nācis pasaulē vien pirms dažām dienām.

Ugunsgrēka iemeslu noskaidros izmeklēšanā, taču iedzīvotāji stāstījuši, ka ēkā bijis neapdzīvots dzīvoklis, kurā regulāri uzturējušies narkomāni, tāpēc netiek izslēgta iespēja, ka traģiskais ugunsgrēks izcēlies ļaunprātīgas dedzināšanas dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas