Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ušakovs kā viens no pirmajiem vēros, kā dzīvnieki Zoodārzā dzīvo krēslas stundās

Atšķirībā no citiem gadiem šoziem Rīgas Zoodārza durvis netiks slēgtas jau plkst.16 un apmeklētājiem būs iespēja uzkavēties tur ilgāk. Kā atgādina Rīgas Zoodārzs, saskaņā ar ticējumu Ziemsvētku naktī jāiet klausīties, kā dzīvnieki runā cilvēku balsīs, un tādēļ arī zoodārzs nolēmis šogad pirmo reizi piedāvāt iespēju līdz plkst.20 vērot, kā dzīvnieki dzīvo krēslas stundās.

Kā viens no pirmajiem šo piektdien pastaigā pa izgaismoto zoodārzu dosies arī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC).

Alejas un dzīvnieku mītnes zoodārzā izrotātas ar spuldzīšu virtenēm un prožektoriem, bet centrā degs ugunskurs un karstu tēju piedāvās vairākas kafejnīcas, informē Rīgas Zoodārzs. Tāpat būs iespēja zoodārzā notiekošo vērot no zirgu pajūgiem.

Šādu iespēju zoodārzs piedāvās no 4.decembra līdz 17.janvārim. Kases būs atvērtas līdz plkst.18, bet zoodārzs "mirdzēs" līdz plkst.20. Parasti no oktobra vidus līdz aprīlim zoodārza ieeja tiek slēgta jau plkst.16.

Zoodārzs informē arī par jaundzimušajiem - nesen pa sivēnu pārītim "atskrējis" divām pekaru mammām, mazuļi ir arī divās karošknābja ibisu ligzdās. Teju pirmā tikšanās ar Rīgas Zoodārza apmeklētājiem būs arī puatu ēzelim vārdā Pinokio, kā arī nesen atvestajam kamieļzēnam Nisselinskim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas