Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Uz Burova vietu pagaidām divi kandidāti, rīt beidzas pieteikšanās

Uz vakanto Rīgas domes īpašuma departamenta vadītāja amatu pagaidām pieteikušies divi pretendenti, kuru vārdi līdz nākamajai pirmdienai, kad sanāks konkursa komisija, tiks paturēti slepenībā. Pieteikumu iesniegšanas laiks noslēdzas trešdien pulksten piecos vakarā. «Domāju, ka rīt būs vēl,» optimistisks ir pilsētas Īpašuma un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks (LPP/LC), kuram pašam vēl neesot zināmi šo divu cilvēku vārdi.

Viņš stāsta, ka ceturtdien un piektdien personāla daļa apkopos visu informāciju par kandidātiem un pirmdien slēgtā sēdē konkursa komisijas locekļi tiks ar to iepazīstināti. A.Ameriks norādīja, ka pretendentu vārdi tiks publiskoti pēc sēdes.Visticamāk, starp pretendentiem nav departamenta vadītāja pienākumu izpildītāja Benita Prikaša. A.Ameriks gan iepriekš aicinājis viņu pieteikties, bet viņa tomēr atteikusi. Jāatgādina, ka departamenta vadītāja amats atbrīvojās, kad aprīļa sākumā tā direktors Oļegs Burovs paziņoja, ka aiziet no amata. _Diena _pirms tam rakstīja par iespējamu O.Burova interešu konfliktu saistībā ar viņa bijušā biznesa partnera — arhitektu biroja _Graf X_ uzvaru departamenta organizētajā Latgales kultūras un mākslas centra un _park&ride_ metu konkursā. Tāpat izskanējušas bažām par nepilnībām citos iepirkumos. O.Burovs skaidroja, ka lēmums par atkāpšanos no amata pieņemts, ņemot vērā politisko spiedienu un pēdējā mēneša laikā atsevišķos masu medijos organizēto "nomelnojošo kampaņu", kas traucējis strādāt.Pretendentiem, kas vēlas stāties Burova vietā, jābūt ar augstāko akadēmisko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību. Vēlama ir juridiskā, ekonomiskā vai finanšu izglītība. Nepieciešama arī vismaz triju gadu darba pieredze atbildīgā amatā un profesionālās prasmes atbilstošā jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas