Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vakarbuļļu pludmalē niedrēs noslēpies vīrietis fotografējis puskailas atpūtnieces

Otrdien, 30.maijā, neilgi pēc plkst.13 Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes glābēji, apsekojot Vakarbuļļu pludmali, ievēroja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš bija ielīdis kāpu zonā starp niedrēm un fotografēja puskailas sievietes, portāls Diena.lv uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Policisti devās pie vīrieša, kuram lūgts uzrādīt uzņemtās fotogrāfijas un paskaidrot, ar kādu mērķi tās tiek uzņemtas. Pārbaudot fotogrāfijas, konstatēts, ka ar 30.maija datumu pludmalē dažu stundu laikā nofotografētas aptuveni četras līdz piecas sievietes. Atpūtnieces fotogrāfijās bija redzamas bez bikini augšdaļas, vienlaikus daudzas no tām, mēģinot pēc iespējas vairāk nosauļoties, bija daļēji atklājušas arī bikini apakšdaļu. Bildēs bija redzami gandrīz kaili ķermeņi dažādās pozās.

Pats vīrietis savu uzvedību attaisnoja ar ziņkāri, neko vairāk nepaskaidrojot. Persona bija pieklājīgi apģērbta un atzina, ka viņu mājās gaida sieva ar diviem bērniem.

Policisti devās pie kādas cietušās, kura bija šokēta par notikušo un apstiprināja, ka fotogrāfijās redzama arī viņa. Sieviete skaidroja, ka nevienam nav ļāvusi sevi fotografēt un par notikušo vēlas rakstīt iesniegumu Valsts policijā, lai vīrietis tiktu saukts pie atbildības.

Uz notikumu vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pieņēma sievietes iesniegumu un 39 gadus veco vīrieti nogādāja iecirknī.

Ņemot vērā, ka arī iepriekšējos gados peldvietās fiksēti līdzīgi gadījumi, kuros tiek aizskartas atpūtnieku tiesības, Rīgas pašvaldības policisti vasaras sezonā iespēju robežās pievērsīs uzmanību aizdomīgām personām pludmalē. Vienlaikus policija aicina arī iedzīvotājus ziņot par šādām personām.

Top komentāri

kūkū
k
kas tās tādas par atpūtnieku tiesībām. Vienkārši interesējos. Publiskā vietā atkailinās un brīnās, ka fočē. Fočēt vai tad ir aizliegts? Un pofig kāds mērķis. Es neattaisnoju rīcību, vienkārši interesējos, kur šeit ir pārkāpums.
Ēdelweiss
Ē
Rīgas mēra algoto RPP šucmaņgomopedofildebiloīdu varzas salašņas palika greizsirdīgi par to ka nefotogrāfē viņus un nolēma atriebties fotogrāfam safabricējot administratīvā pārkāpuma protokolu par LR normatīvajos aktos neatrunātu pārkāpumu.... Tieši tāpatās jau rīkojas LV VP RPP Baložu iecirkņa , tā saucamās kārtības policijas inspektori...
Būtu
B
ielikuši bildes, lai lasītāji var izvērtēt un saprast, kas tur ir darīts un vai tiešām to darīt nebija labi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas