Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vasarā paredzēti satiksmes ierobežojumi Dienvidu tilta būvniecības laikā

Lai līdz jūlijam varētu pabeigt būvdarbus un atklāt satiksmei Dienvidu tilta turpinājumu Daugavas labajā krastā - Slāvu maģistrālo transporta mezglu, maijā plānoti jauni satiksmes ierobežojumi.

Līdz šim jau veikti vairāk nekā 85% no visiem būvdarbiem Slāvu maģistrālajā transporta mezglā, iestājoties labvēlīgākiem laika apstākļiem asfaltēšanas un ceļu aprīkojuma darbi tiks turpināti.

Jau informējām, ka patlaban ir slēgta satiksme Dārzciema ielas vienā braukšanas joslā 40 metru garā posmā, virzienā no rotācijas apļa uz Rēzeknes ielu. Šādi satiksmes ierobežojumi transporta līdzekļiem būs līdz 29.aprīlim.
Savukārt maijā plānots veikt satiksmes ierobežojumus Slāvu ielā. Pārvada būvniecības laikā uz četrām nedēļām slēgs satiksmi Slāvu ielā 50 metru garā posmā pie Salaspils ielas un uz divām nedēļām tiks slēgta estakāde Lubānas ielā. Estakādes apbraukšanai transporta līdzekļi varēs izmantot Dārzciema ielu, Rēzeknes ielu un Piedrujas ielu.

Rīgas domes Satiksmes departaments jau laicīgi aicina transporta līdzekļa vadītājus sekot līdzi ceļa norādēm un būt iecietīgiem, kā arī atvainojas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem par sagādātajām neērtībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas