Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Velobraucējs saķeras ar "Rīgas satiksmes" šoferi; uzņēmums izmeklēs

Kāds gados jauns velobraucējs sūdzas, ka uzņēmums "Rīgas satiksme" viņam nodarījis miesas bojājumus - vispirms viņš ar autobusu piespiests pie apmales, bet pēc tam viņam ar dūri iesists pa galvu, izraisot smadzeņu satricinājumu.

Uzņēmums ir saņēmis incidentā ar autobusa vadītāju cietušā velosipēdista iesniegumu un izvērtēs notikušā apstākļus. "Rīgas satiksmes" runasvīrs Viktors Zaķis norādīja, ka incidentā cietušais vīrietis ir sīki izklāstījis notikumu gaitu. Uzņēmums vēl noskaidros precīzus notikušā apstākļus, pieprasīs arī autobusa vadītāja paskaidrojumu par notikušo.

Negadījumā iesaistītais 24 gadus vecais Andrejs Trabo  pastāstīja, ka saķeršanās ar 10.maršruta autobusa šoferi notikusi otrdien pie Mūkusalas ielas rotācijas apļa. Puisis ar velosipēdu braucis no centra pa Mūkusalas ielu un pie rotācijas apļa dzeltenais "Ikaruss" viņu piespiedis pie ceļa nomales.

Kad jaunietis pieklauvējis pie autobusa stikla, šoferis atvēris durvis, piecēlies un, neizkāpjot no autobusa, ar dūri iesitis viņam pa galvu. "Es viņam neko neatbildēju, biju šokā par tādu rīcību," teica Trabo un atzina, ka uzreiz uz policiju un pie mediķiem nav devies.

Taču vēlāk viņš sajutis galvas reiboņus, bijusi slikta dūša, tādēļ pēc tēva ierosinājuma viņš uzrakstījis gan iesniegumu policijā, gan devies pie "Gaiļezera" slimnīcas neirologiem, kas puisim konstatējuši smadzeņu satricinājumu.

Velobraucējs sūdzējies arī "Rīgas satiksmei", kas solījusi starpgadījumu izmeklēt mēneša laikā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis pavēstīja, ka iesniegumā vīrietis norādījis, ka viņam nav miesas bojājumu, turklāt minēts, ka sitiens trāpījis pa velosipēdista ķiveri.

Policija pieļauj, ka jauneklim varētu būt bijuši viegli miesas bojājumi, un šādā gadījumā, pēc likuma, cietušais var vērsties pret uzbrucēju tiesā privātā kārtā. Ņemot vērā iepriekšminēto, policija atteikusies sākt kriminālprocesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas