Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Velomaratona laikā slēgs satiksmi 11. novembra krastmalā

Nedēļas nogalē Rīgas velomaratona laikā vairākās vietās būs ierobežota satiksme, portālu Diena.lv informēja Rīgas Domē.

Kritērija brauciens notiks 4. jūnijā no plkst. 19.00 līdz plkst. 22.00, maršruts: 11. novembra krastmala, posmā no Vanšu tilta līdz Akmens tilta.

Savukārt 5. jūnijā notiks 28. Rīgas velomaratons: Sporta brauciens plānots no plkst. 11.00 līdz plkst. 16.00, maršruts: 11. novembra krastmala (starts) – Krasta iela – Slāvu tilts – Krustpils iela – Granīta iela – Rīgas rajona teritorija – Granīta iela – Krustpils iela – Slāvu tilts Krasta iela – 11. novembra krastmala (finišs); Tautas brauciens notiks no plkst. 11.15 līdz plkst. 14.00, maršruts: 11. novembra krastmala (starts) – Krasta iela – Slāvu tilts – Krustpils iela – Granīta iela – Rīgas rajona teritorija – Granīta iela – Krustpils iela – Slāvu tilts – Krasta iela – 11. novembra krastmala (finišs); Ģimenes braucienam paredzēts no plkst. 11.20 līdz plkst. 12.20, maršruts: 11. novembra krastmala (starts) – Krasta iela – 11. novembra krastmala (finišs).

No 4. jūnija plkst. 17.00 līdz 5. jūnija plkst. 18.00 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm un operatīvo transportu).

5. jūnijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 10.00 un no plkst. 16.00 līdz plkst. 18.00 nepieciešamības gadījumā policija ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi barjeru uzstādīšanai un demontēšanai sacensību maršrutos.

5. jūnijā no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 policija regulēs, ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi norādītajos maršrutos (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, operatīvo transportu un sabiedrisko transportu pār Slāvu tiltu, Krustpils ielā un Granīta ielā).

No 4. jūnija plkst. 17.00 līdz 5. jūnija plkst. 18.00 nepieciešamības gadījumā tiks organizēta transportlīdzekļu divvirzienu satiksme: Pils ielā, posmā no Miesnieku ielas līdz Doma laukumam; Doma laukumā; Jēkaba ielā, posmā no Doma laukuma līdz Smilšu ielai.

Policija nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību velomaratona braucienu laikā un dalībnieku pavadīšanu norādītajos maršrutos.

No 4. jūnija plkst. 9.00 līdz 5. jūnija plkst. 18.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt, kā arī atstāti transportlīdzekļi tiks pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm un operatīvo transportu), 11. novembra krastmalā, posmā no Vanšu tilta līdz Akmens tiltam (Daugavas pusē).

No 4. jūnija plkst. 17.00 līdz 5. jūnija plkst. 18.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt: 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam (Vecrīgas pusē); 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Bīskapa gāti un Poļu gāti).

No 4. jūnija plkst. 17.00 līdz 5. jūnija plkst. 18.00 tiks slēgta kravas transportlīdzekļu satiksme: Krasta ielā, posmā no Salu tilta līdz 13 janvāra ielai; 11. novembra krastmalā, posmā no Krasta ielas līdz Eksporta ielai; Eksporta ielā posmā no 11. novembra krastmalas līdz Hanzas ielai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas