Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vīrietis Rīgā ar nazi ievainojis tramvaja pasažieri un centies uzbrukt vadītājam

Pirmdien likumsargi aizturēja agresīvu tramvaja pasažieri, kurš centās uzbrukt 1.maršuta tramvaja vadītājam un ar nazi savainoja kādu pasažieri, liecina ieraksts Valsts policijas Facebook lapā.

Pašreizējā informācija liecina, ka pasažieris uzvedies agresīvi un izaicinoši, tāpēc tramvaja vadītājs palūdzis viņu pamest tramvaju. Tas vēl vairāk saniknojis vīrieti. Strīdā iesaistījies jaunietis, kurš centies aizstāvēt vadītāju, taču agresīvā persona izvilkusi nazi un iegriezusi ar to drosmīgajam jaunietim galvā.

Pēc nozieguma ļaundaris meties laukā pa durvīm, taču iedzīvotāji viņu aizturējuši, līdz notikuma vietā ieradās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Valsts policijas Rīgas Brasas iecirkņa policisti.

Jāpiemin, ka aizdomās turētais 1993. gadā dzimušais vīrietis izrādīja agresiju arī pret mediķiem, lamājoties un draudot izrēķināties. Policisti viņu aizturēja un nogādāja iecirknī.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods. Tāpat saistībā ar huligāniskajām darbībām pret medicīnas personālu pret vīrieti uzsākta administratīvā lietvedība.

Aizturētajam ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Policija izsaka pateicību drosmīgajam jaunietim, kurš, riskējot ar savu dzīvību un veselību, aizstāvēja tramvaja vadītāju, tāpat likumsargi saka paldies iedzīvotājiem, kuri aizturēja vīrieti līdz policistu ierašanās brīdim.

Top komentāri

M
M
Pie joda tās mūsdienu vērtības. Šitādu vajadzētu publiski pērt pilsētas laukumā un pēc tam likt trīs gadus no vietas tīrīt atejas.
jorens
j
neviens juglas iedzīvotājs vairs nevar justies droši tagad, kad skaistā jugla savienota ar to necilvēku pūzni
Tenis
T
Kapec sie ridzinieki so agresivo izdzimteni neiznicinaja uz vietas? Latvijas tauta dzivo liela nabadziba, lai vel atlautos kaut kadus kroplus, izdzimtenus uzturet cietuma. Navi ikvienam izdzimtenim, zaglim, laupitajam kuri pedejos 27 gadus apdraud latviesu tautas dzivibas, brivibas, cienu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas