Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ziepniekkalna ielā tiks ierobežota satiksme

No 6.augusta līdz 31. augustam Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Ziepniekkalna ielā, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

No Priekules ielas virzienā uz Rīgas pilsētas robežu 300 metru garā posmā satiksme tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Tāpat remontdarbu posmā tiks noteikts ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt sabiedriskā transporta pieturvietas pārcelšanu un par to informēt pasažierus, transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas Ziepniekkalna ielas ierobežotajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Transporta līdzekļu vadītāji aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm, ievērot noteiktos braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī būt saprotošiem attiecībā pret transportlīdzekļu vadītājiem.

Satiksmes ierobežojumi noteikti sakarā ar Zemgales virziena maģistrālā transporta mezgla no Bauskas līdz Ziepniekkalna ielai būvniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas