Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

airBaltic no maija piedāvā reģistrēties lidojumam piecas dienas pirms reisa

Sākot ar šī gada maiju, Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš uzlabojumus interneta un mobilās reģistrācijas sistēmā, piedāvājot pasažieriem reģistrēties lidojumam piecas dienas iepriekš, aģentūru LETA informēja lidsabiedrībā.

Klientu apkalpošanas un virszemes operāciju viceprezidente Laura Vecvanaga skaidro, ka pasažieri jau laicīgi varēs izvēlēties sev vēlamo vietu lidmašīnā un pabeigt reģistrāciju uz jebkuru reisu, kas tiks izpildīts nākamajās piecās dienās.

Reģistrācija internetā tagad pieejama 118 stundas pirms plānotā reisa izlidošanas, iepriekšējo trīs dienu vietā. Reģistrācija internetā ir pieejama līdz brīdim, kad lidostā tiek slēgts reģistrēšanās sektors. Veicot reģistrāciju internetā, pasažieri, kuriem nav reģistrējamās bagāžas, var doties tieši uz lidostas drošības kontroles punktu. Savukārt pasažieriem, kuriem ir reģistrējamā bagāža, tā ir jānodod tam speciāli paredzētā vietā.

Pasažieriem, kuri vēlas izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā, šis pakalpojums tiek piedāvāts par 30 eiro. Bezmaksas reģistrāciju iespējams veikt pašreģistrācijas automātos, kas pieejami Rīgas, Stokholmas un Kopenhāgenas lidostās.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas