Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Binance plāno veicināt kriptovalūtu lietošanu Latvijā

Binance sadarbība ar internetbanku Blackcatcard nodrošinās iespēju Latvijā par ikdienas pirkumiem norēķināties ar kriptovalūtu.

Iedzīvotājiem Latvijā būs pieejams kriptovalūtu darījumiem pielāgots mobilās bankas pakalpojums ar maksājumu karti un personīgo IBAN. Iespēja ātri samainīt kriptovalūtas uz eiro ietaupa gan laiku, gan naudu, un lietotāji uzreiz varēs izmantot savus digitālos aktīvus ikdienas maksājumiem.

Binance lietotāji Latvijā turpmāk varēs ātri pārskaitīt kriptovalūtu uz Blackcatcard internetbankas kontu un ar pāris klikšķiem automātiski konvertēt USDT uz EUR. Tādejādi lietotājiem būs iespējams izmantot šos līdzekļus preču un pakalpojumu iegādei gan internetā, gan klātienes veikalos.

Binance Pay un Blackcatcard partnerība nodrosīna, ka EEZ valstu iedzīvotājiem ir iespējams pasūtīt bezmaksas maksājumu karti, kas tiks piegādāta jebkurā pasaules vietā bez maksas neatkarīgi no lietotāja apstiprinātās dzīvesvietas. Tāpat lietotāji bez maksas saņem personalizētu IBAN, lai veiktu ikdienas finanšu operācijas, tostarp nosūtītu un saņemtu maksājumus. Šobrīd ir pieejami SEPA maksājumi – gan ieejošajiem, gan izejošajiem darījumiem.

Binance Centrālās un Austrumeiropas un Centrālāzijas reģiona vadītājs Kirilo Homjakovs: “Sadarbība ar Blackcatcard ir vēl viens solis, lai Binance lietotājiem nodrošinātu papildu iespējas veikt maksājumus ar kriptovalūtu, izmantojot Binance Pay. Mēs konsekventi cenšamies kļūt par pionieriem un piedāvāt inovatīvus risinājumus, kas nodrošina kriptovalūtu ikdienas izmantošanas iespējas. Saskaņā ar mūsu vīziju ikvienam ir jābūt iespējai brīvi pārvaldīt un izmantot savas finanses jebkurā laikā un vietā. Varat būt droši, ka mēs turpināsim strādāt pie tā, lai padarītu kriptovalūtu lietošanu vienkāršāku un paplašinātu finanšu brīvību visiem Binance lietotājiem.”

Pakalpojuma izmantošanai nepieciešams izveidot Binance kontu un veiksmīgi iziet pilnu identitātes pārbaudi (KYC), izmantojot pasi vai autovadītāja apliecību. Pēc tam jāreģistrējas Blackcatcard mobilajā lietotnē, ievērojot rokasgrāmatā sniegtos norādījumus: https://www.binance.com/lv/events/blackcatcard. Ja vēl nav izveidots Blackcatcard konts, jāreģistrējas oficiālajā Blackcatcard tīmekļa vietnē. Blackcatcard atlikuma papildināšanu, izmantojot Binance Pay, var veikt, tikai konvertējot USDT uz EUR.

Blackcatcard ir Maltā licencētās finanšu tehnoloģiju kompānijas Papaya Ltd. interneta bankas zīmols. Uzņēmums nodrošina integrētus internetbankas, starptautisku maksājumu karšu, kontu pārvaldības un mobilās lietotnes pakalpojumus gan individuālajiem, gan korporatīvajiem klientiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas