Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Global Finance atzīst SEB banku par labāko banku Latvijā

Starptautiski novērtētais biznesa un finanšu žurnāls _Global Finance _otro gadu pēc kārtas _SEB bankai _piešķir apbalvojumu – labākā banka Latvijā, portālu Diena.lv informēja banka.

Atzinums balstīts uz Global Finance veikto pētījumu Labākās bankas strauji augošajos tirgos Centrālajā un Austrumeiropā 2013. gadā.

Žurnāla redaktori sadarbībā ar nozares profesionāļiem, uzņēmumu vadītājiem, banku konsultantiem un analītiķiem noteica labāko banku reģionos un katrā no 22 valstīm Centrālajā un Austrumeiropas reģionā, balstoties uz iepriekš definētiem kritērijiem. Tika vērtēts bankas aktīvu pieaugums, peļņa, stratēģiskās partnerattiecības, klientu apkalpošanas kvalitāte, konkurētspējīga cenu politika un inovatīvu produktu un pakalpojumu ieviešana.

"Otro gadu pēc kārtas saņemt tik augstu novērtējumu no viena no vadošajiem starptautiskā biznesa un finanšu žurnāliem pasaulē ir ne tikai apliecinājums tam, ka mūsu ilgtermiņa mērķi ir definēti pareizi, bet tas ir izaicinājums noturēt savas pozīcijas. 2012. gada sākumā esam ieviesuši jaunu kodu ģenerēšanas kalkulatoru Digipass Nano, atvieglojuši uzņēmēju darbības internetbankā, piedāvājot iespēju operēt ar vairāku uzņēmumu kontiem vienā internetbankā – Baltic online, turpinājuši atvērt filiāles tirdzniecības centros," sacīja SEB bankas prezidents Ainārs Ozols.

Starptautiskais biznesa un finanšu žurnāls Global Finance tiek izdots kopš 1987. gada un tam ir vairāk kā 284 000 lasītāju 158 valstīs, no kuriem lielākā daļa ir organizāciju un uzņēmumu vadītāji un finanšu speciālisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas