Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Pasažieru vilciena pārvadājumus daļā Tukuma līnijas veiks ar dīzeļvilcieniem un autobusiem

Turpinot novērst vētras radītos postījumus dzelzceļa infrastruktūrai, šodien "Pasažieru vilciena" (PV) pārvadājumus daļā Tukuma līnijas veiks ar dīzeļvilcieniem un autobusiem, aģentūru LETA informēja PV.

Virzienā uz Tukumu pasažieru pārvadājumi ar elektrovilcieniem tiks veikti posmā Rīga - Dubulti, posmā Dubulti - Sloka kursēs gan dīzeļvilcieni, gan autobusi, savukārt posmā Dubulti - Tukums pasažierus plānots pārvadāt ar autobusiem.

Autobusi no galastacijām aties atbilstoši vilcienu kustības grafikam, taču līdz maršruta galapunktam pakāpeniski veidos kavējumu 5 līdz 30 minūšu apmērā atkarībā no autoceļu kustības noslodzes. Autobusos būs derīgas vilcienam iegādātās biļetes, bet tajos nevarēs pārvadāt velosipēdus.

Autotransporta direkcija informē, ka vētras seku dēļ šodien būs izmaiņas trīs Kurzemes reģionālo autobusu maršrutos, lai pasažieriem nodrošinātu iespēju no Tukuma ērtāk nokļūt Rīgā. Caur Tukuma autoostu virzienā uz Rīgu tiks novirzīts autobusu reiss Rīga-Kuldīga-Rīga, kas no rīta Tukuma autoostā būs plkst.8.51, pa dienu - plkst.12.05, bet pēcpusdienā - plkst.16.10. Tāpat Tukumā iebrauks maršrutu Rīga- Talsi- Dundaga un Rīga- Stende- Talsi autobusi. Ja situācija mainīsies, vilcienu satiksme tiks atjaunota un reisu novirzīšana caur Tukuma autoostu nebūs nepieciešama, būs papildu informācija.

Savukārt Jelgavas dzelzceļa līnijā, kas arī nozīmīgi cieta vētrā, elektrovilcienu satiksme plānota atbilstoši ierastajam kustības grafikam. Virzienā uz Jelgavu netiks izmantoti atsevišķi dīzeļvilcieni, kas tiks novirzīti pasažieru pārvadāšanai citās dzelzceļa līnijās.

Ņemot vērā minēto, Jelgavas dzelzceļa līnijā otrdien no rīta nebūs pieejami dīzeļvilcienu reisi Rīga - Jelgava ar atiešanas laiku plkst.5.03, Jelgava - Rīga plkst.6.08, Rīga - Jelgava plkst.7.19, Jelgava - Rīga plkst.8.16, Rīga - Jelgava plkst.8.14 un Jelgava - Rīga plkst.9.15.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas