Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rammstein koncerta dēļ Valdlaučos un Baložos mainīs luksoforu darbību

Sakarā ar Rammstein koncertu Lucavsalā otrdien 6. augustā no plkst. 15 luksofori uz Bauskas šosejas (A7) Valdlauču krustojumā un Baložu krustojumā tiks atslēgti vai arī ieslēgti dzeltenajā mirgojošajā režīmā, vēsta Latvijas Valsts ceļi.

Lai nodrošinātu transporta optimālu plūsmu koncerta norises virzienā un pēc koncerta – pretējā virzienā, satiksmi abos krustojumos regulēs Valsts policija (VP). Šāda satiksmes organizācija un luksoforu darbības režīms saglabāsies līdz VP rīkojumam pārslēgt luksoforus parastā ikdienas režīmā.     

Paredzams, ka uz koncertu Rīgā ieradīsies daudz cilvēku, tajā skaitā no Lietuvas un Igaunijas. Pirms un pēc koncerta Rīgā un tās apkārtnē iespējami sastrēgumi un palēnināta satiksme. Aicinām ņemt vērā satiksmes organizācijas izmaiņas un rēķināties ar papildus laiku ceļā pirms un pēc koncerta un iespēju robežās izmantot sabiedrisko transportu.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē Waze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas