Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Rīgas kuģu būvētavas valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Ainārs Tropiņš

Par kuģu būves un remonta uzņēmuma a/s Rīgas kuģu būvētava valdes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais valdes loceklis Ainārs Tropiņš, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai Nasdaq Riga.

Uzņēmuma padome izvērtēja valdes darbību un nolēma nemainīt tās sastāvu, taču novērtējot valdes locekļu līdzšinējo ieguldījumu uzņēmuma attīstībā un tiesiskās aizsardzības procesa īstenošanā, vienbalsīgi tika nolemts par valdes priekšsēdētāju iecelt līdzšinējo valdes locekli Tropiņu. 

Uzņēmuma valdē darbojas arī līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Einārs Buks un valdes locekle Jekaterina Meļņika. 

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa apstiprinājusi Rīgas kuģu būvētavas tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu, nosakot divu gadu termiņu tā īstenošanai. Divu gadu termiņš noteikts kopš 2019.gada 16.augusta.

2018.gadā Rīgas kuģu būvētavas auditētais apgrozījums bija 4,028 miljoni eiro, bet zaudējumi bija 2,372 miljonu eiro apmērā.

Rīgas kuģu būvētava specializējas zvejas laivu, kabotāžas prāmju, palīgpeldierīču būvē un remontā. Kompānijas lielākais akcionārs ir Remars-Rīga, kas iekļauts koncernā Eiroholdings. Kompānijas akcijas kotē Nasdaq Riga otrajā sarakstā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas