Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

SEB banka un E.L.L. Real Estate paraksta aizdevuma līgumu 40 mlj. eiro apmērā

SEB banka un nekustamā īpašuma attīstītājs un pārvaldītājs E.L.L. Real Estate ir parakstījuši vienu no nozīmīgākajiem nekustamā īpašuma aizdevuma līgumiem Baltijā pēdējo gadu laikā - 40 miljonu eiro apmērā, portālu _Diena.l_v informēja SEB bankā.

E.L.L. Real Estate aizdevumu izmantos esošo saistību refinansēšanai un jaunu projektu attīstībai Baltijā. Aizdevuma līgums parakstīts uz pieciem gadiem.

"SEB bankas atbalsts ļāva mums refinansēt esošās kredītsaistības, nodrošinot ļoti labus finansējuma nosacījumus esošiem projektiem, kā arī nākotnes ieceru attīstībai Baltijā. Mēs pastāvīgi strādājam pie mūsu nākotnes attīstības plāniem, tāpēc ir labi, ka SEB ir mūsu finansiālais partneris," sacīja E.L.L. Real Estate valdes loceklis un finanšu direktors Tāvis Ojala.

"Ņemot vērā pašreizējo komerciālo nekustamo īpašumu tirgus situāciju Latvijā, izsniegtais finansējums 40 miljonu eiro apmērā ir nozīmīgs aizdevuma darījums. Priecājamies, ka, pateicoties profesionālajai un kompetentajai E.L.L. Real Estate darbībai, mums ir izdevies īstenot šo darījumu, ļaujot paplašināt mūsu sadarbību ar E.L.L. Real Estate grupu," sacīja SEB bankas Nekustamo īpašumu finansēšanas pārvaldes vadītājs Viktors Bolbats.

E.L.L. Real Estate galvenais darbības virziens ir komerciālo nekustamo īpašumu projektu attīstīšana Baltijas valstīs, pildot gan projekta attīstītāja, gan investora un apsaimniekotāja funkcijas. Uzņēmums nodarbojas ar tirdzniecības nekustamo īpašumu, viesnīcu, biznesa un biroju ēku, kā arī ražošanas nekustamo īpašumu attīstīšanu un apsaimniekošanu.

Tallinā E.L.L. Real Estate ir akcionārs Viru centrā, Rīgā tam pieder Spice un Spice Home iepirkšanās centri, bet Lietuvā investīciju portfolio sastāv no Panorāmas iepirkšanās centra Viļņā un Saules Miestas iepirkšanās centra Šauļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas