Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

ACD uzsāk preses piegādi vēl 11 teritorijās

Radot 15 jaunas darbavietas, abonēšanas centrs Diena (ACD) no 2012.gada 1.oktobra ir uzsācis korespondences piegādi 11 jaunās teritorijās ekonomiski aktīvajā Pierīgas reģionā. Tādējādi arvien vairāk klientu varēs izmantot ACD piedāvāto iespēju lasīt iecienītos preses izdevumus jau līdz plkst.7 rītā un saņemt arī citus ērtos un izdevīgos ACD pakalpojumus.

Kopš 2012.gada oktobra ACD pakalpojumi ir pieejami arī Amatniekos, Dreiliņos, Dzidriņās, Langstiņos, Līčos, Sauriešos, Sunīšos, Ulbrokā, Upeslejās, Upesciemā un Vālodzēs. Tas nozīmē, ka šajās apdzīvotajās vietās, tāpat kā pārējās ACD apkalpotajās teritorojās, abonējot laikrakstus un žurnālus ar ACD starpniecību, klienti tos saņems jau līdz plkst.7 rītā. Izvērtējot tirgus konjunktūru, ACD noteikti izvērtēs iespēju atbilstoši klientu pieprasījumam paplašināt apkalpojamo teritoriju loku vēl vairāk.

Bez šī unikālā pakalpojuma, kuru abonentiem Latvijā spēj nodrošināt tikai ACD, abonēšanas centra klienti var izmantot arī citus izdevīgus ar abonēšanu un piegādi saistītus piedāvājumus. Piemēram, noformējot preses izdevuma abonementu perioda vidū, tā piegādi ACD uzsāk jau divu darba dienu laikā. Savukārt klientiem, kam darba specifikas dēļ aktuālās informācijas iegūšana no drukātajiem preses izdevumiem nepieciešama ļoti agri, ACD nodrošina to piegādi jau līdz plkst.5 no rīta.

ACD jau kopš gada sākuma ir mērķtiecīgi paplašinājis savu darbības zonu, aptverot pilnībā visu Rīgas teritoriju, kā arī apdzīvotas vietas Rīgas apriņķī – Ādažus, Babīti, Bukultus, Carnikavu, Garciemu, Jaunciemu, Jaunmārupi, Kalngali, Olaini un Piņķus. No 1.oktobra pievienojot vēl 11 apkalpošanas teritorijas, ACD 2012.gadā uzsācis preses un citas korespondences piegādi kopumā vairāk nekā 20 jaunās teritorijās. 

2012.gada pirmajos sešos mēnešos ACD strādājis ar peļņu, nostiprinot pozīcijas abonētās preses, adresēto un neadresēto sūtījumu piegādē Rīgā un tās apkaimē. Saskaņā ar ACD prognozēm uzņēmuma finansiālie rezultāti 2012.gadā būs augstāki nekā 2011.gadā, kad tika sasniegts 1,2 miljonu latu apgrozījums un 0,02 miljonu latu peļņa.

Jau gandrīz 20 gadu Latvijas tirgū strādājošais ACD sekmīgi konkurē ar VAS Latvijas Pasts abonētās preses piegādes segmentā, pretēji Latvijas Pastam visās savās piegādes teritorijās nodrošinot preses izdevumu piegādi jau līdz plkst.7 rītā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas