Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aglonas dome aizliedz pāvesta vizītes laikā plānotu piketu pret pedofiliju

Pāvesta Franciska vizītes dienā Aglonā tika plānots pikets pret baznīcas aizliegumiem veikt abortus un sašutuma paušanai pret aktualizētajiem pedofilijas skandāliem, taču dome pasākumu rīkot nav atļāvusi.

Piketu domē bija pieteikusi kāda privātpersona, un tika paredzēts, ka tajā piedalīsies septiņi cilvēki. Protesta akcija bijusi paredzēta no plkst.13 līdz 17 pie novada domes ēkas.

Iesniegumu par piketu deputāti izskatījuši domes ārkārtas sēdē, un sagatavotais lēmumprojekts paredzēja piketa atļaušanu. Taču, pamatojoties uz deputātu priekšlikumu, vienbalsīgi nolemts atteikt piketa rīkotājam.

Atteikumu dome pamatoja ar vairāku likuma Par sapulcēm, gājieniem un piketiem pantu neizpildi, proti, pieteikums iesniegts pārāk vēlu, kā arī tam nav pievienoti visi nepieciešamie dokumenti.

Top komentāri

inga
i
Es ļoti ceru, ka pāvesta vizītes plānotāji un Aglonas dome būs ieplānojuši Aglonas veco ļaužu pansionāta apmeklējumu. Pansionāts atrodas vien pāris km attālumā no bazilikas, katoļu svētās mekas, kurai nav žēloti milzīgi līdzekļi. Milzīgi līdzekļi ir izlietoti arī pašai vizītei. Tāpēc, domāju, pāvestam būtu jo īpaši svarīgi redzēt, kādi patiesībā ir apstākļi sociālajā iestādē, kas ir rokas stiepiena attālumā. Skatoties uz balto pili, nemūžam neienāks prātā, ka tieši šā pansionāta iemītnieki dzīvo tik nožēlojamos apstākļos! Aizvediet pāvestu uz Aglonas pansionātu. Aizvediet!
Aglonas dome atļaus
A
piketus tikai PAR pedofīliju, jo tas atbilstu reālajam lietu stāvoklim un būtībai daudz precīzāk.
Tas būtu tikai NORMĀLI,
T
jo pāvests ved nesaudzīgu bezkompromisu cīņu pret pedofīliju, un Latvija nav nekāds izņēmums, lai gan par šo tēmu - visi gali ūdenī. PSRS, redziet, seksa nebija, bet tagad upuri tiek vai nu aizmaksāti vai apklusināti, bet varmākas par goda pilsoņiem pasludinātas, jeb, sliktākā gadījumā, pārceltas uz citu draudzi, kur EKSPERIMENTI ar mīlas pilnām saimniecēm vai šķīstiem altāra zēniem var turpināties. Ja arī kāds paver muti, tad tūlītās klāt Stankevičš ar visu savu elles fronti, un lieta pazūd kā nebijusi. Tāda nu reiz katoļu seksa mafija siro Latvijā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas