Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

airBaltic: Pasažieri Londonas nemieru dēļ no lidojumiem neatsakās

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic pēdējās dienās nav saskārusies ar lielāku interesi no pasažieriem mainīt aviobiļetes uz vēlāku laiku vai atteikties no aviobiļetes vispār dēļ nemieriem Londonas ielās, informēja lidsabiedrībā.

"Nedaudz pat ir pieaudzis iegādāto biļešu skaits, taču tas var būt saistāms ar lētu aviobiļešu izpārdošanas kampaņu," uzsver airBaltic korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Parasti nemieru un grautiņu laikā airBaltic.com esot novērojama tendence, ka pasažieri aktīvāk iegādājas ceļojumu apdrošināšanu vai arī ceļojuma datuma un laika maiņas apdrošināšanu.

Vanags uzsver, ka Londonas grautiņu laikā interese par apdrošināšanas produktiem airBaltic.com saglabājusies stabila un neuzrāda lēcienveida pieaugumu. Salīdzinājumā ar tām pašām dienām gadu iepriekš, laika posmā no 6.augusta līdz 10.augustam par 20% pieaudzis pārdoto biļešu skaits Economy Flex klasē Rīga-Londona maršrutā, kas ļauj brīvi un bez piemaksām pārcelt lidojuma datumu un laiku.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Kā ziņots, grautiņi sākās sestdien Londonā, kad miermīlīga demonstrācija, kuru izraisīja kāda policijas sašauta Totenhemas iedzīvotāja nāve, pārauga vardarbībā. Trīs naktis ilgušo nekārtību laikā Londonā 111 policisti guvuši ievainojumus, bet vismaz 525 nekārtību dalībnieki ir aizturēti.

Kopš nedēļas nogales nekārtības notiek arī citās Anglijas pilsētās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas