Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Aizdomās par divu vienaudžu piekaušanu un aplaupīšanu Vecrīgā aizturēti pieci jaunieši

Valsts policija (VP) aizturējusi piecus jauniešus aizdomās par divu vienaudžu piekaušanu un aplaupīšanu Vecrīgā, aģentūru LETA informēja VP.

Trešdien Centra iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Kalēju ielu, kur bija notikusi laupīšana. Notikuma vietā, policisti sastapa divus jauniešus, kuri pastāstīja, ka viņus aplaupījusi un piekāvusi piecu jaunu vīriešu grupa.

Cietušie jaunieši policistiem paskaidroja, ka abi gājuši pa ielu, bet viņiem pretī nākušas piecas personas. Sākotnēji vīriešu grupa prasījusi cigaretes un lūgusi mobilo telefonu, lai kādam it kā piezvanītu, taču abi jaunieši uz lūgumu nav reaģējuši.

Ļaundari sadusmojušies par atteikumu, tādēļ sākuši konfliktu, kas pārvērties kautiņā. Piecu personu grupa piekāvusi abus jauniešus un vienam no cietušajiem atņēmusi mobilo telefonu un naudu. Pēcāk ļaundari aizbēguši, bet cietušie izsaukuši policiju.

Policisti, pārbaudot apkārtni, pēc neilga laika pamanīja aprakstam līdzīgas personas un aizturēja 1993., 1994., 1995., 1996. un 1997. gadā dzimušus jauniešus. Aizturētās personas tika nogādātas iecirknī, kur policisti noskaidroja, ka viņi jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem.

Operatīvo darbību rezultātā policisti atguva nolaupīto telefonu, savukārt pret aizturētajiem ir sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas