Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Aizputinājumu dēļ daudzviet apgrūtināti braukšanas apstākļi

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem, reģionālajiem un vietējiem autoceļiem vietām apgrūtina aizputinājumi un apledojuma veidošanās, informē Latvijas Valsts ceļi.

Lai arī vējš nedaudz pierimst, Lielākajā Latvijas daļā joprojām zemā puteņa laikā autoceļi tiek aizputināti. Iespējami arī lauzti, krituši koki uz brauktuves, kas var kavēt satiksmi.  Pūš brāzmains vējš, vietām nedaudz snieg. Gaisa temperatūra no -8ºC līdz -3ºC.

Rīgas apkārtnē tāpat kā Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi apgrūtināti visā ceļa posma garumā. Brauktuves vietām sniegotas un aizputinātas, autoceļi atkārtoti tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Daugavpils virzienā sniegotas brauktuves apgrūtina braukšanu posmā Rīga – Krāslava, posmā Nīcgale – Daugavpils, posmā Jēkabpils – Varakļāni, posmā Rēzekne – Medumi un uz Daugavpils apvedceļa. Autoceļus tīra un kaisa atkārtoti.

Pa reģionālajiem autoceļiem zemais putenis apgrūtina braukšanu visā Latvijā, izņemot Rēzeknes apkārtni. Veidojas aizputinājumi, autoceļi vietām sniegoti un apledojuši. Brauktuves tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. 

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi un tai skaitā Kurzemē ir ļoti apgrūtināti braukšanas apstākļi. Aizputinājumu dēļ atsevišķi nav izbraucami. Ceļus tīra nepārtrauktā darba režīmā, taču stiprā vēja un zemā puteņa laikā brauktuves īsā laika periodā atkārtoti tiek aizputinātas. Pārvietojoties pa lauku ceļiem, jābūt īpaši uzmanīgiem, jo to caurbraucamība līdz sniegputeņa mitēšanās beigām netiek garantēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas