Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aizsardzības ministrijā izveidots Iekšējās kontroles dienests

Aizsardzības ministrijā (AM) nesen izveidots Iekšējās kontroles dienests, kas papildus citām struktūrvienībām kontrolēs iespējamos pārkāpumus aizsardzības jomā, intervijā aģentūrai LETA pastāstīja aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Šāds dienests uzraudzīs un kontrolēs aizsardzības jomas darbību, sniegs priekšlikumus par riskiem, kas saistīti ar aizsardzības jomu, iespējamo noziegumu, korupcijas, interešu konflikta un pretvalstiskas rīcības gadījumos.

Dienests kontrolēs tikai tās AM un Nacionālo bruņoto spēku amatpersonas, kuras strādā AM ēkā.

Top komentāri

Ass
A
Jocigi ka si gaisa doma ienāca prata tikai tagad!
Sapratu,sapratu
S
Filmā uzbrukums slepenpolicijai policijas bende Greguss pastāstīja iespundētajam revolucionāram.Visus saķertos revolucionārus ved uz staciju.Pie stacijas viņi vienmēr mēģina bēgt un konvojs bēgošos nošauj.Varbūt tāpat ar kremļa aģentiem?Tas Greguss tomēr interesants bijis.Apciemojis mājās kādu revolucionāru.Revolucionārs domās atvadījies no dzīves.Bet Greguss apsēdies un uzrunājis to vīru-Tu kādreiz strādāji par tirgus uzraugu.Jā strādāju.Atceries,pie tirgus vārtiem veca sieviete tirgojās ar sērkociņiem,diegu spolītēm un tamlīdzīgiem niekiem.Tu to sievieti aizstāvēji ja kāds viņai mēģināja darīt pāri.Tā vecā sieviete bija mana māte.Es zinu ar ko Tu nodarbojies,bet man vienalga.Neviens no policijas vairs pie Tevis nenāks.Un Greguss aizgājis.
Vecsčekists
V
Viss pareizi! Kad zobu sāpes ir kļuvušas jau neciešamas un smaka no mutes jūtama pa lielu gabalu (arī parādes laikā) ... jādodas pie zobārsta. Kaut arī ļoti novēloti, tomēr derīgi un pareizi! Vēlu tādas pašas sekmes , kā mentu kantora sanitāram IDB!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas