Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Aizvadītajā diennaktī dzēstas piecas degošas automašīnas

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsējiem nācies no sadegšanas glābt piecas automašīnas, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Pēc pusnakts ugunsdzēsēji glābēji devās uz trīs izsaukumiem par kopumā piecu automašīnu degšanu – Gulbenē vieglā automašīna dega trīs kvadrātmetru platībā, Tukuma novadā - deviņu kvadrātmetru platībā, savukārt Kuldīgā dega trīs vieglās automašīnas kopumā 11 kvadrātmetru platībā. 

Savukārt Rīgā, Brīvības gatvē, ceturtdien no sadūmojušas ēkas evakuēti četri cilvēki. 

Ēkas kāpņu telpā bijis jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī deg starpsiena un griestu konstrukcijas trīs kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas evakuēja četrus cilvēkus. Plkst. 12.46 ugunsgrēks tika likvidēts un tā iespējamais cēlonis - īssavienojums elektroierīcē. 

Plkst. 18.34 tika saņemts izsaukums uz Carnikavas novadu, kur dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu koka ēka deg ar atklātu liesmu un tai ir iebrucis jumts. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 23.03 un tā kopējā degšanas platība bija 80 kvadrātmetru.

Vakar ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības instalācija, malka, dzīvokļa siena, neapsaimniekotas ēkas ārsiena, kūts, sodrēji ēkas dūmvadā un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas