Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos Latvijā gājuši bojā trīs cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Otrdien plkst. 13.58 tika saņemts izsaukums uz Saltupes ielu Aknīstē, kur dega kūts. Ierodoties ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg pusotrstāvu rindu kūts jumta pārsegums 400 kvadrātmetru platībā. No kūts tika izglābtas 10 vistas. Plkst. 19.31 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Naktī uz trešdienu plkst. 1.27 VUGD saņēma izsaukumu uz Bažciemu Jūrmalā, kur dega dārza māja. Ierodoties konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dārza māja 30 kvadrātmetru platībā un tajā gāja bojā divi cilvēki. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 6.18.

Savukārt trešdienas rīt plkst. 6.10 ugunsdzēsēji steidzās uz Ventspils ielu Rīgā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, bija redzami melni dūmi. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu mūra angārs 540 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā vīrietis. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks lokalizēts plkst. 7.50 un šobrīd turpinās tā dzēšanas darbi.

Ugunsdzēsēji Madonas novada Ļaudonas pagastā no Sāvienas ezera izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma  62 izsaukumus – uz 32 ugunsgrēku dzēšanu, uz 22 glābšanas darbiem, bet astoņi  no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas