Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Amatu atstāj Delfi valdes priekšsēdētājs Kuzikovs

Latvijas mediju uzņēmuma AS Delfi valdes priekšsēdētājs Konstantīns Kuzikovs pārtraucis darba attiecības ar uzņēmumu, informēja SIA Mediju tilts pārstāvis Jānis Basevičs.

Līdz jauna valdes priekšsēdētāja iecelšanai šī amata pienākumus pildīs uzņēmuma valdes locekle, Biznesa attīstības un abonēšanas departamenta vadītāja Maira Meija. Valdes sastāvā darbu turpina arī "Delfi" galvenais redaktors Filips Lastovskis.

Kuzikovs amatu atstāj pēc abpusējas vienošanās, un uzņēmuma uzraudzības padome jau ir sākusi meklēt jaunu valdes priekšsēdētāju. Viņš "Delfi" valdes priekšsēdētāja amatā pavadīja vairāk nekā desmit gadus.

AS "Delfi" uzraudzības padomes locekle Mari-Līsa Rītsalu izsaka pateicību Kuzikovam par viņa ieguldījumu "Delfi" uzņēmuma pozīciju stiprināšanā, norādot, ka šo gadu laikā ir izdevies palielināt uzņēmuma apgrozījumu vairāk nekā divas reizes un izveidot vides mediju uzņēmumu "D Screens" ar vairāk nekā 100 digitālajiem ekrāniem.

Latvijas uzņēmums AS "Delfi" ir Baltijas mediju grupas AS "Ekspress Grupp" 100% meitasuzņēmums. "Ekspress Grupp" pieder "Delfi" ziņu portāli visās Baltijas valstīs. Lielākie "Ekspress Grupp" akcionāri ir Igaunijas uzņēmējs Hanss Luiks (25,86% akciju) un viņa kompānija "HHL Ruhm" (47,37% akciju). "Ekspress Grupp" akcijas kotē Tallinas biržas oficiālajā sarakstā.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, AS "Delfi" pērn strādāja ar 5,599 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,3% mazāk nekā 2022.gadā, bet kompānija cieta 96 655 eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst normāla, saprotama skaidrojuma

Par to, kā un kāpēc varēja rasties "krievu drona krīze", kas izvērtusies šaubās par mūsu pretgaisa aizsardzības spējām un nedēļu ilgās komunikācijas kļūdās no Nacionālo bruņoto spēku (NBS) ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas