Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu

Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem kopumā ir apmierinoši. Pazeminoties gaisa temperatūrai, uz autoceļiem veidojas apledojums. Vidzemē nelieli nokrišņi sniega un lietus veidā, gaisa temperatūra no 0ºC līdz +4ºC.

Ventspils, Daugavpils un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši. Brauktuves nokaisītas un mitras.

Rīgas apkārtnē apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz apvedceļa Salaspils – Babīte. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Kūdrai. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam un no Anneniekiem līdz Saldum. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Jelgavas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Jelgavas līdz Meitenei. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Bauskas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Rīgas līdz Iecavai. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Siguldas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā no Vangažiem līdz Virešiem. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa atkārtoti.

Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Murjāņiem līdz Strenčiem. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa atkārtoti.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Cēsu,, Jelgavas, Madonas un Valmieras apkārtnēs, autoceļi vietām apledo, brauktuves kaisa.

Sinoptiķi brīdina, ka vakarā piekrastes rajonos dienvidrietumu, rietumu vējš brāzmās saglabāsies 20 - 22 m/s.

Stiprā vēja ietekmē uz ceļiem var tikt sagāzti nolauztie koki un to zari, var tikt nodarīti bojājumi arī satiksmes organizācijas līdzekļiem - ceļa zīmēm, apgaismes stabiem un luksoforiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas