Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Apturēta izmeklēšana par gadījumu, kad Šampēterī sievieti līdz nāvei saplosīja suņi

Valsts policija (VP) ir apturējusi izmeklēšanu kriminālprocesā par gadījumu, kad 2012.gada 19.janvārī kādu sievieti Rīgā, Šampētera mikrorajonā, līdz nāvei saplosīja suņi.

Kā aģentūru LETA informēja VP preses pārstāvis Toms Sadovskis, policija izmeklēšanas laikā ir savākusi visus iespējamos pierādījumus, kurus tā varēja iegūt, "taču šie pierādījumi diemžēl nav pietiekami, lai būtu pamats saukt kādu pie kriminālatbildības".

Līdz ar to, saskaņojot ar uzraugošo prokuroru, izmeklēšana kriminālprocesā ir apturēta līdz brīdim, kad policijas rīcībā nonāks informācija par jauniem faktiem, kas varētu palīdzēt atrisināt šo lietu, skaidroja Sadovskis.

Kā ziņots, 2012.gada 19.janvārī ap plkst.13 Rīgā, Šampētera mikrorajonā, suņi saplosīja kādu ap 70 gadus vecu sievieti.

Toreiz kāds iedzīvotājs policijai ziņoja, ka uz ielas pieci suņi grauž sievieti. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, suņi jau bija pametuši savu upuri. Policijas darbinieki pārbaudīja blakus esošās teritorijas, taču tajās esošie suņi nebija iesaistīti traģiskajā notikumā.

Notikuma vietas apskate liecināja, ka sieviete bijusi dzīva, kad viņu sākuši plosīt suņi. Policija uzskatīja, ka sievieti līdz nāvei saplosījuši klaiņojošie suņi. Par notikušo tika informēta Rīgas dome, notika arī sadarbība ar suņu ķērājiem.

Par notikušo policijā tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas